Sport SUD - Alaturi de sport!

Termeni si Conditii

Politica de confidentialitate


Intelegem si respectam preocuparile dvs. cu privire la confidentialitate. Politica de confidentialitate se refera la modul in care tratam informatiile pe care le colectam si primim de la utilizatori. Toate modificarile Politicii de confidentialitate vor fi publicate pe aceasta pagina. Utilizarea acestui site dupa publicarea modificarilor Politicii de confidentialitate va fi cosiderata ca acceptare a acestor modificari.


Informatii stocate


Informatiile furnizate la inregistrare si informatiile trimise prin folosirea formularelor de pe acest site, vor fi stocate in baza noastra de date sau arhivate prin diferite metode de stocare a datelor. Vom folosi aceste date pentru a va trimite confirmari, notificari sau alerte referitoare la comentariile publicate de dvs.
De asemenea sunt colectate informatii cu privire la navigarea pe site: tipul browserului, data si ora, pagini vizitate, cautari, adresa IP, etc.
Informatiile furnizate in formularul de inregistrare a comentariilor vor fi publicate pe acest site, fiind accesibile oricarui utilizator al site-ului.

Legaturi catre alte site-uri


Acest site contine legaturi catre alte site-uri care pot seta fisiere cookie, colecta date, sau solicita informatii personale. Nu suntem raspunzatori pentru politica de confidentialitate sau continutul acestor site-uri.

RSS
Media Sud TVadSUD